ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΟΥΤΣΙΩΛΗΣ

Αν ενδιαφέρεσαι για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

ποιοί είμαστε

Οι Σχολές Οδηγών “ΚΟΥΤΣΙΩΛΗΣ” δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνουμε την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης αυτοκινήτου,μηχανήςλεωφορίουνταλίκας.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση διαφόρων άλλων αυτοκινητιστικών υποθέσεων, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Οι Σχολές Οδηγών «ΚΟΥΤΣΙΩΛΗΣ» ιδρύθηκαν στη Πυλαία Θεσσαλονίκης το 1994 και μέχρι σήμερα μετράνε 24 επιτυχή χρόνια στο κλάδο, έχοντας παράλληλα δύο γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στη Πυλαία (από το 1994) και στο Κέντρο (Εθνικής Αμύνης 31, από το 2010).

σχολή-οδηγών-4
σχολή-οδηγών-3

Στις Σχολές οδηγών μας, παραδίδουμε μαθήματα οδήγησης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις αδυναμίες του κάθε μαθητή, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο απαραίτητο επιθυμητό επίπεδο και να καταπολεμήσουμε όσο μπορούμε το άγχος των εξετάσεων.

Το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το ήθος και τις γνώσεις, του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται και εμείς να τους μαθαίνουμε τα μυστικά του τιμονιού και της σωστής και ασφαλούς οδήγησης.

Στόχος μας είναι η σωστή, ολοκληρωμένη πρακτική, αλλά και θεωρητική εκπαίδευση αυτοκινήτου, με απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση.

Γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Θ.Ε.Υ.Ο), ώστε ο υποψήφιος οδηγός να έρθει σε μία  πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο και να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του, πάντα υπό τη συνεχή καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας.

σχολή-οδηγών-1
σχολή-οδηγών-2

Εξυπηρετούμε πελάτες από όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη, όπως Κέντρο, Πυλαία, Τούμπα, Τριανδρία, Χαριλάου, Καλαμαριά, Άνω πόλη, 40 εκκλησιές, Εύοσμος κ.α.

Θέτουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο ώστε να τους εξυπηρετούμε γρήγορα και να μένουν ευχαριστημένοι.

Επικοινωνία

Εθνικής Αμύνης 31,  τηλ. 2310 224 484 – 6947936968

Προφήτη Ηλία 6, Πυλαία τηλ. 2310320 879 – 6942066437