Στις Σχολές οδηγών Κουτσιώλης, εκδίδουμε διπλώματα οδήγησης κάθε κατηγορίας, με συνέπεια και επίγνωση των ευθυνών μας. 

Η διαδικασία απόκτησης για κάθε ένα από τα διπλώματα οδήγησης είναι σχετικά απλή.

Εμείς τακτοποιούμε άμεσα, εκ μέρους σας την απαραίτητη γραφειοκρατεία που απαιτείται, ώστε να κερδίζετε πολύτιμο χρόνο για τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Από εκεί και έπειτα η υποχρέωση που έχετε εσείς είναι, να επικυρώσετε δύο έγγραφα που θα λάβετε από εμάς, για την έκδοση της καρτέλας υποψήφιου οδηγού και η παρουσία σας στα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης.

Όσο αφορά τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Τα θεωρητικά μαθήματα οδήγησης πραγματοποιούνται  στην αίθουσα θεωρητικής διδασκαλίας και είναι σημαντικά για τον υποψήφιο οδηγό, διότι αποτελούν τη βάση για το πρακτικό μέρος.

Με την ολοκλήρωση των θεωρητικών μαθημάτων και εφόσον κρίνουμε από κοινού ότι  έχετε φτάσει στο απαραίτητο επιθυμητό επίπεδο, κλίνουμε την ημερομηνία της θεωρητικής εξέτασης.

Αυτό που θέλουμε και ζητάμε από τους μαθητές μας είναι η συγκέντρωση και η προσοχή την ώρα του μαθήματος. Έτσι θα αποκτήσουν ισχυρές βάσεις που θα τους βοηθήσουν αφενός να αυξήσουν τη πιθανότητα επιτυχίας στις εξετάσεις και αφετέρου να γίνουν σωστοί και ευσυνείδητοι οδηγοί.

Εφόσον περάσετε το θεωρητικό μέρος, μπορούμε να ξεκινήσουμε τα πρακτικά μαθήματα οδήγησης.

Αυτά ξεκινούν από το εκάστοτε γραφείο,είτε στη Πυλαία είτε στο Κέντρο. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να οριστεί από κοινού ένα άλλο κεντρικό μέρος για την εκάστοτε περιοχή ως σημείο εκκίνησης.

Η συγκέντρωση και η προσοχή είναι και εδώ απαραίτητη.

Στόχος μας να σας εκπαιδεύσουμε να οδηγείται σωστά για εσάς αλλά και για τους γύρω σας.

Οι δάσκαλοί μας διανύουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα με σκοπό να σας μάθουν να οδηγείται με συνείδηση και όχι μηχανικά.

Τέλος μόλις ολοκληρώσετε και το πρακτικό κομμάτι ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης του διπλώματος. Για όλα τα διπλώματα οδήγησης απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα.